Residentiële en commerciële projecten

Hoewel de vraag naar de bouw van residentiële en commerciële complexen de laatste jaren toeneemt, kampen we met een schaarste aan bouwrijpe gronden. Het komt er als aannemer en ontwikkelaar dus op neer om creatieve oplossingen te bedenken. En dat is een kolfje naar de hand van Democo. We begeleiden de bouwheer tijdens het volledige (bouw)project van ontwikkeling over realisatie tot en met de verkoop. Onze klanten kunnen rekenen op een ervaren team dat flexibel met hen meedenkt.

Bijkomend kan Democo een doorgedreven kopersbegeleiding aanbieden, zodat de eindgebruikers een gepaste service krijgen en de investeerder-promotor een tevreden cliënteel.

Woonprojecten op maat

We beheersen elke vorm van residentieel project. Onze referentielijst bevat een ruime waaier aan realisaties gaande van woonzorgcentra en serviceflats over appartementcomplexen en residenties tot en met luxueuze lofts.

Gebouwen met commerciële flair

Een lichte en luchtige showroom of een retailcomplex zoals Maasmechelen Village of be-MINE Boulevard, geen opdracht is ons te complex.

Onze referenties