Waarden

Democo hecht belang aan zijn waarden omdat ze onze medewerkers houvast bieden en ons een sterke identiteit geven naar onze klanten, leveranciers, partners, onderaannemers en de omwonenden van onze projecten. Onze hele organisatie staat als één team achter vier waarden:

De klant als partner

Een lange termijnrelatie is het uitgangspunt in iedere samenwerking die we aangaan, zowel met klanten als andere partners. We vertalen hun noden in een partnerschap op maat door oplossingsgericht en proactief te denken. Service dragen we daarbij hoog in het vaandel. Zo creëren we meerwaarde voor alle betrokkenen.

Integriteit

Als familiebedrijf zetten we continuïteit en waardencreatie op lange termijn centraal. We gaan respectvol, correct en betrokken om met al onze stakeholders, in het bijzonder onze klanten, medewerkers, partner- en zusterbedrijven, onderaannemers en aandeelhouders. We komen steeds onze beloftes na.

Meer dan kwaliteit

Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten inzake kwaliteit, termijnen en creatieve samenwerkingsvormen door onze passie voor bouw en vastgoed, jarenlange ervaring, innovatieve focus, inzet en permanente opvolging van projecten.

Verbondenheid

Alle medewerkers staan als één geëngageerd team achter de bedrijfswaarden integriteit, meer dan kwaliteit en de klant als partner. We werken samen in een positieve en open sfeer om de waarden zowel op het terrein als in de organisatie concreet in te vullen.