Nieuwe dochter voor de Democo groep

Van Den Briele heeft de aandelen in Daeninck & Deweerdt uit Brugge verworven. De activiteiten en doelgroepen van beide bedrijven lopen perfect gelijk. De opname van de HVAC-specialist in de Democo Group betekent een strategische win-win voor beide bedrijven. Daeninck & Deweerdt verkeerde in financiële moeilijkheden. Dankzij de instap van Democo Groep in het bedrijf krijgen de 40 medewerkers, klanten en leveranciers opnieuw zekerheid. Het streefdoel voor 2016 is met Daeninck & Deweerdt een omzet van 11,5 miljoen euro te realiseren.

 

Voor Van Den Briele zit er een geografisch voordeel in de uitbreiding van de groep. Tot op vandaag bediende Van Den Briele heel Vlaanderen en Wallonië vanuit Hasselt. Met deze nieuwe vestiging in Brugge kan het werkgebied geografisch beter verdeeld worden. Het is de bedoeling dat de collega’s van Daeninck & Deweerdt de regio Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen bedienen en dat we vanuit Hasselt de rest van het land bestrijken.

 

Met de instap in Daeninck & Deweerdt telt de afdeling technieken binnen onze groep 6 bedrijven. Samen zijn ze goed voor 270 medewerkers, waarvan 65 bedienden. De afdeling technieken bedient vanuit Hasselt, Antwerpen, Merelbeke en Brugge heel België, het Groot-Hertogdom-Luxemburg en een deel van Nederland.

Nieuwe dochter voor de Democo groep