Democo ontvangt Aedificas Foundation Award

De Aedificas Foundation heeft voor de tweede keer haar jaarlijkse prijzen uitgereikt. De stichting is een initiatief van de Confederatie Bouw en wil met deze prijs het sociaal engagement van bouwbedrijven aanmoedigen rond maatschappelijk relevante integratieprojecten in ons land. De verenigingen krijgen elk 5.000 euro om hun project verder te kunnen uitbouwen.

Dit jaar gaat de Aedificas Prijs naar vier verdienstelijke projecten die het resultaat zijn van een echt partnership van sociaal geëngageerde bouwbedrijven met een vereniging zonder winstoogmerk met het oog op betere en aangepaste huisvesting voor kwetsbare personen.

De vier bouwbedrijven die afgelopen zaterdag de prestigieuze Aedificas Foundation Prijs in ontvangst mochten nemen waren Democo, Eribo, Wust en Jacques Delens.

Democo doet al jaren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. In bouwteam met de vzw Côte-à-Côte en het architectenbureau A2M trok Democo in hartje Louvain-la-Neuve een bijzonder woonproject op in passiefbouw waar jonge volwassenen met een motorische handicap zelfstandig hun eigen leven moeten kunnen leven en leiden.

Democo ontvangt Aedificas Foundation Award
Democo ontvangt Aedificas Foundation Award
Democo ontvangt Aedificas Foundation Award