Democo Group bouwt RCH3 !

Nieuw hoofdgebouw mijlpaal in ontwikkeling Research Campus Hasselt

Vandaag werd het startschot voor de bouwwerken van RCH3 gegeven. De realisatie van het nieuw hoofdgebouw is een mijlpaal in de uitbouw van de Research Campus.

RCH3 zal het nieuwe onthaal van de site huisvesten, maar ook een servicecenter met extra faciliteiten voor alle aanwezige bedrijven. Het nieuwe hoofdgebouw wordt onder andere uitgerust met state-of-the-art restaurant en catering faciliteiten, een lounge café, meeting rooms, een kleine supermarkt, een bank- en postverdeelpunt en een afhaalpunt voor internetaankopen.

Op 25 oktober werd hiervoor de bouwvergunning afgeleverd door de Stad Hasselt en de werken werden ondertussen gegund door RCH aan Democo groep, die eerder al instond voor de bouw van RCH1 en RCH2. De Democo groep (Democo - algemene aanneming; AEW - elektriciteit & Van Den Briele - HVAC & sanitair) voorziet een termijn van 18 maanden voor uitvoering van de totale aanneming van het project. De totale investering bedraagt 25 miljoen euro voor in totaal 14.000 m² nieuwe kantoorruimte en 3.600 m² voor de extra faciliteiten. De opening is voorzien voor april 2014.

Democo Group bouwt RCH3 !
Democo Group bouwt RCH3 !
Democo Group bouwt RCH3 !