2.450 Open Werf-bezoekers voor Democo

De 4de editie van Open Wervendag kon, ondanks het gure en natte weer, rekenen op meer dan 6.000 belangstellenden in Limburg.

Ook onze eigen werven, met name het nieuwe Gerechtsgebouw in Hasselt, de vernieuwing van de Oude Gevangenis tot universiteitsgebouwen voor Universiteit Hasselt en de nieuwe residentie Vorster te Antwerpen konden op een grote belangstelling rekenen en kregen 2.450 bezoekers over de werf !

Zowel de politieke wereld als de Confederatie Bouw was goed vertegenwoordigd op onze werven. Zo bezochten o.a. Patrick Dewael, Marino Keulen, Frieda Brepoels, Ivo Belet, Jan Peumans, Hilde Vautmans, Herman Reynders, Hilde Claes en Marc Dillen het Gerechtsgebouw en aansluitend de Oude Gevangenis. Dit beklemtoont het belang van de bouwsector voor de economie in ons land. Daarnaast kan dit geslaagde evenement een aanzet zijn voor jongeren om een positieve keuze te maken voor een opleiding of job in de bouw.

De bouwsector werft ondanks de crisis jaarlijks nog steeds duizenden mensen aan. Zo ook bij Democo groep zijn er momenteel een aantal interessante vacatures. Voor meer info kan u terecht op www.democo.be/vacatures.

2.450 Open Werf-bezoekers voor Democo
2.450 Open Werf-bezoekers voor Democo
2.450 Open Werf-bezoekers voor Democo