Bezoek onze werven op de Open Wervendag zondag 30 mei van 10 tot 17u

Zondag 30 mei vindt de 4de editie plaats van de Open Wervendag, georganiseerd door de Confederatie Bouw. Democo is weer van de partij en stelt 3 van haar werven open voor het grote publiek. In Limburg kan je de werf van het prestigieuze nieuwe Gerechtsgebouw en de Universiteit, beiden te Hasselt, bezoeken en in de provincie Antwerpen de bouw van Residentie Vorster, rustig gelegen in de binnenstad.

Prestigieuze gerechtsgebouw
Momenteel is men op de werf van het Gerechtsgebouw nog druk bezig met de uitvoering van de ruwbouwwerken. Het gebouw telt 14 verdiepingen en heeft een totale oppervlakte van 22.500 m². De werken zijn gestart in oktober 2008 en zullen beëindigd zijn tegen 2011.

Locatie werf : Mgr. Broeckx plein te Hasselt (aan het station)

Universiteit Hasselt
Onze tweede locatie is de werf Universiteit Hasselt. De oude Hasseltse gevangenis wordt een toegangsgebouw voor studenten, lectoren en bezoekers waarin alle publieksfuncties van de universiteit gevestigd worden. Achter de gevangenis komt het nieuwe faculteitsgebouw Rechten. Het volledige complex heeft een oppervlakte van 6.500 m² en zal eind dit jaar af zijn.

Locatie werf : Martelarenlaan 42 te 3500 Hasselt (aan de oude gevangenis)

Residentie Vorster
Onze derde werf is gelocaliseerd in Antwerpen. Daar is Democo bezig met de bouwwerken voor een nieuwe residentie 'Vorster'. Deze residentie is gelegen in het hartje van het Antwerpse Zuid op wandelafstand van de Vlaamse kaai en omvat 13 luxe appartementen, 2 kantoren en een ondergrondse parking met 60 staanplaatsen en garageboxen. Momenteel is reeds 60 % van de appartementen verkocht.

Locatie werf : Vorstermanstraat 5 te 2000 Antwerpen

De Stad Hasselt organiseert op hetzelfde moment als de Open Wervendag de Autovrije Zondag. Maar de werven op de boulevard zijn bereikbaar. Op de werf van het nieuwe Gerechtsgebouw aan het Stationsplein staan fietsen die gratis uitgeleend kunnen worden zodat fietsers de werven op de kleine ring kunnen bezichtigen. In de ondergrondse parking van het Gerechtsgebouw kunnen wagens gratis geparkeerd worden.

Er zullen op de Open Wervendag vanaf 14u00 tevens enkele minsters en prominenten aanwezig zijn. Zij zullen eerst het Gerechtsgebouw bezoeken en daarna de Oude Gevangenis.

Iedereen is dus van harte welkom zondag a.s. van 10 tot 17u op onze werven !

Bezoek onze werven op de Open Wervendag zondag 30 mei van 10 tot 17u
Bezoek onze werven op de Open Wervendag zondag 30 mei van 10 tot 17u
Bezoek onze werven op de Open Wervendag zondag 30 mei van 10 tot 17u