Ontdek Forté op 10 & 11 april

Forté is hét woon- en winkelproject van DMI Vastgoed en de gemeente Neerpelt dat kwaliteitsvol wonen in het centrum van de gemeente vooropstelt.

Forté bestaat uit 3 onderdelen Alto, Brio en Cello. Bovenop de 3.550 m² winkelpanden komen er in totaal 27 serviceflats en 27 en 23 appartementen waarmee Neerpelt een zo breed mogelijk publiek wil aantrekken.

Kom eens een kijkje nemen tijdens het opendeur weekend dat doorgaat op zaterdag 10 april van 9u-17u en zondag 11 april van 13u-17u op de parking tegenover het Sooi Willemsplein te Neerpelt.


Expo Forté

Forté is meer dan een woonproject alleen. Expo Forté is een tentoonstelling over wonen en leven in en rond Forté Neerpelt. Een tiental panelen worden opgesteld in het centrum van Neerpelt en brengen een fotomontage over o.a. cultuur in Neerpelt, de kinderen van Neerpelt, maar ook over het bouwteam van het project.

Na de officiële opening op vrijdag 9 april door de burgemeester is de tentoonstelling tijdens het infoweekend en daarna open voor het brede publiek. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Voor meer info ivm dit project : www.forteneerpelt.be  

 

Ontdek Forté op 10 & 11 april
Ontdek Forté op 10 & 11 april
Ontdek Forté op 10 & 11 april