Totaalaanpak van ontwerp tot oplevering

Voor Democo is een totaaloplossing meer dan een instapklaar gebouw opleveren. Lang voordat de eerste steen wordt gelegd, denken we mee en geven we het project mee vorm om het maximaal op de verwachtingen en behoeften van de klant te laten aansluiten.

De specialisten in onze bouwteam-afdeling zoeken in de ontwerpfase samen met de architecten en ingenieurs naar gerichte oplossingen. Voor het indienen van de stedenbouwkundige aanvraag weet de opdrachtgever hoe we er in slagen het project binnen timing en budget te realiseren. Meer nog, de klant heeft een glasheldere kijk op de totale eigenaarskost (total cost of ownership) en weet wanneer hij bepaalde onderhoudsinspanningen dient te leveren. Doorheen het ontwerptraject heeft de opdrachtgever daar zelf in kunnen sturen op basis van de keuzes die inbouwteam genomen werden.

Zo weet de klant voor nog voor de start waar hij aan begint en zonder dat hij zich daar zelf veel zorgen over hoefde te maken. Ook tijdens de bouwwerken of in de onderhoudsfase kunnen we onze klant maximaal ontzorgen. Vanuit de regionale zetels spelen onze teams flexibel in op iedere vraag.