Ontzorgende partner

Een opdrachtgever heeft vooral nood aan een nieuw gebouw, niet aan alle administratieve rompslomp en tijdrovende vergaderingen en verplichtingen die er bij komen kijken. Hij wil zich vooral op zijn hoofdactiviteiten blijven toeleggen.

Democo begrijpt dat volledig. We hebben in onze organisatie de nodige afdelingen en specialisten die onze klanten al deze bijkomende taken uit handen kunnen nemen.

In de ontwerpfase kunnen we waken over het naleven van de EPB-verplichtingen en de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning volledig mee begeleiden. Voor een projectontwikkelaar kunnen we de begeleiding van de kopers verzorgen en zelfs de service na oplevering snel en tot in de puntjes behartigen. Om maar enkele voorbeelden te geven.

Dicht bij de klant

Niet alleen in onze aanpak staan we dicht bij de klant. Dankzij onze regionale vestigingen in Brussel, Antwerpen en Hasselt zijn we ook letterlijk dicht bij onze klanten en onze projectteams op de werven. Een vergadering bij ons op kantoor hoeft dus geen lange geseling in de file te zijn en kantoormedewerkers zijn in een mum van tijd op de projecten in de regio om de nodige diensten te leveren.

We bekijken graag hoe en in welke mate we onze klanten kunnen ontzorgen. Contacteer onze commercieel directeur Marc Vanhees (marc.vanhees / democo, be).