Democo: Bouwpartner met meerwaarde

Duurzame samenwerking zit in het DNA van Democo. Als algemeen aannemer denken we proactief en oplossingsgericht mee om het bouwproject op een kwalitatieve manier en binnen de afgesproken timing en budget te voltooien. De grootste meerwaarde bieden we wanneer we van in de beginfase als team kunnen samenwerken met de opdrachtgever, architect en studiebureaus.

Onze passie voor duurzaamheid is meteen onze troef om zelfs de hoogste verwachtingen op vlak van duurzaam bouwen in te vullen. Voor complexe projecten die een bredere kijk vragen dan louter het bouwkundige aspect kunnen we ons beroepen op de kennis en ervaring binnen de zusterbedrijven van de Democo Group. Van projectontwikkeling over technieken tot en met afwerking komen we dus met de nodige kennis van zaken aan tafel. Zo garanderen we een doordachte totaalaanpak.

Dankzij onze regionale zetels in Antwerpen, Brussel en Hasselt staan we altijd dicht bij onze klant en kunnen onze teams flexibel en snel de noden op onze werven invullen.

Iedere Democo-medewerker zet zich met het grootste enthousiasme als één team achter ieder project om er samen een nieuw succesverhaal van te maken. Want een tevreden klant biedt ons de grootste voldoening.